Akut

Har du knækket en tand?

Eller har du tandsmerter, der betyder, at et tandlægebesøg ikke kan vente? Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 kan du komme til med kort varsel, når du har brug for en akut tandlæge i Århus.

Når uheldet er ude

Akut tandlæge i Århus

Vi er en moderne men hyggelig klinik i det centrale Århus med fokus på høj kvalitet. Vi anvender de bedste materialer på markedet og behandler udelukkende med tidssvarende udstyr, der sikrer en skånsom og effektiv behandling, når du har akut behov for en tandlæge i Århus.

Behandling af tandpine i Århus C

Der kan være flere årsager til at skulle akut til tandlægen. Tandsmerter er nok en af de mere almindelige. Hvis du har prøvet at have tandpine, ved du også hvorfor. Tandsmerter kan være ganske uudholdelige og vil tit føles dunkende og pulserende. De kan skyldes flere ting, men ofte er det en betændelse i tandens nerve, som er årsag til smerterne. Derfor er det vigtigt, at du kontakter os så hurtigt som muligt, når du oplever tandpine.

Akut behandling i trygge rammer

Når du har brug for en akut tandlæge i Århus, er det afgørende, at du modtager den rette behandling – og at du kan komme til med det samme. Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er høj kvalitet i arbejdet i fokus, og vi bestræber os på at finde en tid så hurtigt som muligt, når vores patienter har akut behov for en tandlæge i Århus.

I tilfælde af smerter vil vi naturligvis behandle under lokalbedøvelse

I klinikken tilbyder vi desuden akupunktur, som kan forstærke almindelig smertestillende behandling. For os er det afgørende, at du føler dig tryg – og at du bliver tilfreds med resultatet.

Vi går altid op i patientens helbred og tryghed, læs blandt andet om, hvordan vi takler tandlægeskræk.

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige tandlægeklinik.

Kontakt os i dag på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk.

Kontakt og tidsbestilling

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk, hvis du vil bestille tid til en undersøgelse eller behandling hos en kvalitetsbevidst og venlig tandlæge eller tandplejer i Århus C.

Ved afbud kontakt os på 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er centralt beliggende i Århus – tæt på banegården og med gode parkeringsmuligheder i Bruuns Galleri.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik.

Har du eventuelle forespørgelser?

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bemærk: Ingen afbud og akutte tider via hjemmeside

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 86 13 56 55

Bestil din tid