Tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk og bryder du dig ikke om at gå til tandlægen? Og gør du dit bedste for at udskyde dine besøg hos tandlægen så længe som muligt? Så er der meget, der tyder på, at du er en blandt de tusinder af danskere, som lider af tandlægeskræk.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 i Århus gør vi en aktiv indsats for at italesætte dette problem, som trods dets store udbredelse ofte opfattes som et tabu.

Årsager til tandlægeskræk

Der kan være adskillige årsager til tandlægeskræk, og grundede mange. Nogle bryder sig ikke om de sterile forhold, mens andre frygter smerter i forbindelse med behandling.

Tandlægeskræk kan blandt andet komme som en reaktion på en tidligere dårlig oplevelse på tandklinikken, hvor noget af den ene eller anden grund har været ubehageligt eller smertefult. Der skal mange fremtidige gode oplevelser på tandklinikken for at fjerne angstfølelsen i kroppen. Derfor kan tandlægeskræk være svær at komme af med.

Andre kan opleve tandlægeskræk som bunder i angst for det ubekendte. Både selve behandlingen og fagudtrykkene, men også at man kommer til klinikken, som ofte er et sted, hvor man er uvant.  Instrumenterne, lydene og lugtene på en tandklinik kan starte en reaktion i nogle patienter, som gør dem utrygge.

I vores klinik gør vi vores bedste for at imødekomme alle typer patienter. En af vores vigtigste opgaver er at skabe et trygt grundlag for dig under behandling.

Vores råd mod tandlægeskræk

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 i Århus gør vi vores bedste for at imødekomme dig, der oplever tandlægeskræk i forbindelse med besøg på klinikken. Vi har mange års erfaringer med patienter, som lide af odontofobi/tandlægeskræk. Derfor har vi nogle råd til dig, som vi oplever virker for mange.

Først og fremmest skal du fortælle os, at du har tandlægeangst. På den måde kan vi tage højde for det i behandlingen, og vi kan tage en snak om, hvad vi kan gøre for, at du føler dig så tilpas som muligt under behandlingen. Derudover anbefaler vi, at du vælger at få en tid så tidligt på dagen.  Desuden er du på vores klinik velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til behandlingen, ligesom du også kan høre musik, hvis det kan få dig til at slappe af.

Behagelig og afslappet atmosfære i klinikken

I klinikken har vi indrettet vores venteværelse, således at det fremstår varmt og roligt. Disse behagelige og afslappede rammer er et godt første skridt på vejen mod at slippe af med tandlægeskræk.

Kontakt os for skånsom og smertefri behandling

Tag endelig kontakt til os, hvis du lider af tandlægeskræk. Vi har mange års erfaring med patienter, der frygter et tandlæge besøg. Vi er kun interesseret i glade og tilfredse patienter og ønsker på ingen måde en ubehagelig oplevelse. Desuden lægger vi vægt på at have kvaliteten i fokus, og dette gør vi bedst ved at benytte det nyeste udstyr, der tilmed sikrer en skånsom og smertefri behandling.

Ring til os på 86 13 56 55 eller skriv en mail til tdl@smildubare.dk

 

Læs blandt andet om smertefri rodbehandling her.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Sitemap

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:00


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Ring op

Online tidsbestilling

Skriv til os