Tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk og bryder du dig ikke om at gå til tandlægen? Og gør du dit bedste for at udskyde dine besøg hos tandlægen så længe som muligt? Så er der meget, der tyder på, at du er en blandt de tusinder af danskere, som lider af tandlægeskræk.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 i Århus gør vi en aktiv indsats for at italesætte dette problem, som trods dets store udbredelse ofte opfattes som et tabu.

Årsager til tandlægeskræk

Der kan være adskillige årsager til tandlægeskræk. Nogle bryder sig ikke om de sterile forhold, der er hos mange tandlæger, mens andre frygter smerter i forbindelse med behandling.

I vores klinik gør vi vores bedste for at imødekomme alle typer af patienter, da en af vores vigtigste opgaver er at skabe et trygt grundlag for tandbehandling.

Behagelig og afslappet atmosfære i klinikken

I klinikken har vi indrettet vores venteværelse, således at det fremstår varmt og roligt. Disse behagelige og afslappede rammer er et godt første skridt på vejen mod at slippe af med tandlægeskræk.

Kontakt os for skånsom og smertefri behandling

Tag endelig kontakt til os, hvis du lider af tandlægeskræk. Vi har mange års erfaring med patienter, der frygter et tandlæge besøg. Vi er kun interesseret i glade og tilfredse patienter og ønsker på ingen måde en ubehagelig oplevelse. Desuden lægger vi vægt på at have kvaliteten i fokus, og dette gør vi bedst ved at benytte det nyeste udstyr, der tilmed sikrer en skånsom og smertefri behandling.

Ring til os på 86 13 56 55 eller skriv en mail til tdl@smildubare.dk

 

Læs blandt andet om smertefri rodbehandling her.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Sitemap

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:30


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Online tidsbestilling

Skriv til os