Kosmetisk tandbehandling

Tænder spiller en afgørende rolle for såvel vores selvbillede som vores udseende og fremtoning over for andre. Af denne grund vælger mange mennesker i dag at få lavet kosmetiske tandbehandlinger, der bidrager til et markant flottere smil.

Tandblegning

Få hvidere tænder med tandblegning

Kaffe, rødvin, rygning og visse madvarer indeholder farvestoffer, der kan misfarve tænderne. Indtag af forskellige mad- og drikkevarer samt rygning kan således forårsage, at tænder ændrer farve, lige så vel som blandt andet rodbehandling kan bevirke, at en tand fremstår en smule blålig.

I klinikken tilbyder vi både blegning af hele tandsættet samt af enkelte tænder

Ved brug af moderne og skånsomme metoder tilbyder vi således både intern og ekstern blegning for at give tænder hvidere nuancer.

Tandblegning

Tandretning og tandblegning i Aarhus.

Eksempelvis er det ikke hensigtsmæssigt at få bleget tænder, hvis du døjer med sygdomstilstande som paradentose eller caries. Derfor vil vi altid foretage en professionel vurdering af din munds tilstand, inden vi tilbyder en eventuel tandblegning i vores klinik i Århus.

Vi vægter kvaliteten af vores arbejde højt hos Tandlægerne Banegårdspladsen – og behandler i øvrigt altid med det nyeste udstyr og de bedste materialer. Det sikrer en skånsom tandblegning i klinikken i Århus, der sikrer optimale resultater.

Tandretning og tandblegning i Århus

Selvom mange gerne vil have foretaget en afblegning af deres tænder i vores klinik i Århus, er det ikke altid farven, der afgør, om du er tilfreds med dine tænder. Tændernes placering i munden har eksempelvis også stor betydning for mange.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 mener vi aldrig, at man kan blive for gammel til at gå op i sit helbred eller udseende, og ligeledes er såvel unge som ældre patienter velkomne i klinikken, hvis de er interesserede i en tandretning eller andre kosmetiske behandlinger.

Tandretning er en specialistopgave. Vi rådgiver gerne, men henviser den egentlig behandling til en Ortodontist.

Kompliceret tandretning

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er vi et kompetent hold af tandlæger med erfaring indenfor en bred vifte af kosmetiske behandlinger.

Hvis har særlige krav til en tandretning eller en anden kosmetisk tandbehandling, som vi ikke selv kan imødekomme, henviser vi gerne til specialister. Det vigtigste for os er, at vores patienter er tilfredse. Sammen finder vi en løsning, der giver resultater, du bliver glad for.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi udfører tandretning og andre kosmetiske tandbehandlinger som tandblegning i vores klinik i Århus. Vi glæder os til at byde dig velkommen i behagelige og professionelle rammer i vores tandklinik.

Vi tilbyder også behandlinger inden for kroner & broer.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige tandlægeklinik.

Vi har fokus på behandlinger af højeste kvalitet og bestræber os på at imødekomme dine ønsker med forståelse og lydhørhed. Hvis du vil høre mere om mulighederne for en kosmetisk tandpleje – herunder afblegning af tænder på vores klinik i Århus.

Kontakt os i dag på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk.

Kontakt og tidsbestilling

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk, hvis du vil bestille tid til en undersøgelse eller behandling hos en kvalitetsbevidst og venlig tandlæge eller tandplejer i Århus C.

Ved afbud kontakt os på 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er centralt beliggende i Århus – tæt på banegården og med gode parkeringsmuligheder i Bruuns Galleri.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik.

Har du eventuelle forespørgelser?

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bemærk: Ingen afbud og akutte tider via hjemmeside

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 86 13 56 55

Bestil din tid