Tandeftersyn og tandrensning

Har du brug for tandeftersyn eller tandrensning i Århus?

Forebyggelse er den bedste behandling. Af denne grund lægger vi hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 vægt på at understrege vigtigheden af at supplere den daglige mundhygiejne med grundige regelmæssige tandeftersyn.

Tandeftersyn og rensning

Derfor er tandeftersyn vigtige

Ved et eftersyn undersøger vi tænder, tandkød og mund, for tegn på cariesangreb, tandkødsbetændelse, paradontose eller anden sygdom. I tilfælde af tilstedeværelsen af fyldninger undersøger vi ligeledes disse for, hvorvidt de er intakte, idet en ødelagt fyldning øger risikoen for ophobning af bakterier og dermed udviklingen af caries.

Ved tandproblemer – f.eks. caries – behandler vi naturligvis disse ved brug af moderne og effektive teknikker, så vores patienter får den absolut bedste behandling både hurtigt og smertefrit.

Regelmæssige besøg hos tandlægen/tandplejer er således vigtige for at forebygge samt opdage eventuelle tandproblemer, inden de udvikler sig og kræver mere omfattende behandling.

Derfor skal du have en tandrensning

Oftest foretages der også tandrensning i forbindelse med et eftersyn

Formålet med denne behandling er forebyggelse. Ved at fjerne plak, tandsten og misfarvninger, kan vi nedsætte risikoen for caries og tandkødssygdomme. Tandsten og belægninger kan skabe sygdomme i munden, og af den grund er det rigtigt vigtigt, at du jævnligt får foretaget en tandrensning. Dertil kan en tandrensning også være med til at forebygge huller i tænderne, tandkødsbetændelse og parodontose.

En ekstra udgift der kan svare sig

En tandrensning er en lille ekstra udgift, men det kan i høj grad svare sig både sundhedsmæssigt og også økonomisk. Med jævnlig tandrensning kan du nemlig undgå de større udgifter, der er i forbindelse med fx huller i tænderne og parodontose.

Hvis vi vurderer, at det er nødvendigt, tilbyder vi instruktion i daglig grundig mundhygiejne – herunder børsteteknik med manuel eller el tandbørste samt mellemrumsredskaber.

Hvordan?

Sådan foregår det

I forbindelse med en tandrensning vil dine tænder og din mund først blive undersøgt af din tandplejer eller din tandlæge. Her vil der blandt andet blive kigget efter tandkødsbetændelse og parodontose, så det kan blive opdaget i tide, hvis dine tænder eller dit tandkød er ramt. Herefter vil der blive gjort brug af forskellige instrumenter. Instrumenterne bruges til skånsomt at fjerne bløde belægninger som plak og hårde belægninger som tandsten. Det gør, at dine tænder får en ren og glat overflade. Efterfølgende vil dine tænder blive pudset, og det er med til at sørge for, at du undgår misfarvninger.

Langt de fleste gange er en tandrensning hurtigt overstået og det er på den lange bane en mindre, men meget vigtig behandling, også for din generelle sundhed. Man ved i dag at tandkødsbetændelse og parodontose kan påvirke din generelle sundhedstilstand. Lad os hjælpe dig til at få en sund mund.

Kontakt Tandlægerne Banegårdspladsen 10 for tandeftersyn eller tandrensning

Er det tid til et tandeftersyn eller en tandrensning, så kontakt Tandlægerne Banegårdspladsen 10 i Århus.

Vi er en selvstændig moderne og professionel klinik, som vægter kvalitet og godt håndværk højt. Det betyder, at vi ikke går på kompromis. Hverken med materialer eller udstyr, hvor vi altid har de nyeste opdateringer. Desuden lægger vi vægt på at have en behagelig og afslappet atmosfære på klinikken, så du kan føle dig velkommen.

Kontakt os i dag på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk.

Kontakt og tidsbestilling

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk, hvis du vil bestille tid til en undersøgelse eller behandling hos en kvalitetsbevidst og venlig tandlæge eller tandplejer i Århus C.

Ved afbud kontakt os på 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er centralt beliggende i Århus – tæt på banegården og med gode parkeringsmuligheder i Bruuns Galleri.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik.

Har du eventuelle forespørgelser?

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bemærk: Ingen afbud og akutte tider via hjemmeside

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 86 13 56 55

Bestil din tid