Kroner og broer

Alle tænder har en naturlig tandkrone, men er en tand så beskadiget, at det ikke er muligt at reparere denne med en fyldning, er påsætning af en kunstig krone en god mulighed for at opnå et godt resultat med en god bidfunktion samt et flot udseende.

Fast protetik

Kroner og broer

En krone yder en høj grad af beskyttelse og stabilitet, idet en kunstig tandkrone omslutter hele den naturlige tand som en form for hætte.

Der findes en lang række forskellige kronetyper, og hos os tilbyder vi metalkeramiske kroner, guldkroner og porcelænskroner – herunder zirkonium-kroner.

Broer

En bro er en erstatning for én eller flere manglende tænder. Den store forskel på kroner og broer er således, at kroner benyttes, når en del af den naturlige tand stadig findes, mens broer benyttes, når en eller flere tænder mangler.

Broer kan fremstilles således, at de erstatter op til flere tænder, men uanset hvor mange tænder en bro erstatter, gælder det, at broer er afhængige af nabotænder for at kunne sidde fast.

Solidt håndværk – vejen til de gode resultater

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 lægger vi stor vægt på, at håndværket er i orden.

I vores bestræbelser på altid at yde et godt stykke arbejde for vores patienter, sørger vi for løbende at optimere vores kompetencer samt så vidt muligt altid at benytte danske teknikere, som vi har arbejdet sammen med i mange år.

Kontakt os i dag for flere informationer.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige tandlægeklinik.

Kontakt os i dag på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk.

Kontakt og tidsbestilling

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk, hvis du vil bestille tid til en undersøgelse eller behandling hos en kvalitetsbevidst og venlig tandlæge eller tandplejer i Århus C.

Ved afbud kontakt os på 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er centralt beliggende i Århus – tæt på banegården og med gode parkeringsmuligheder i Bruuns Galleri.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik.

Har du eventuelle forespørgelser?

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bemærk: Ingen afbud og akutte tider via hjemmeside

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 86 13 56 55

Bestil din tid