Kroner og broer

Kroner

Alle tænder har en naturlig tandkrone, men er en tand så beskadiget, at det ikke er muligt at reparere denne med en fyldning, er påsætning af en kunstig krone en god mulighed for at opnå et godt resultat med en god bidfunktion samt et flot udseende.

En krone yder en høj grad af beskyttelse og stabilitet, idet en kunstig tandkrone omslutter hele den naturlige tand som en form for hætte.

Der findes en lang række forskellige kronetyper, og hos os tilbyder vi metalkeramiske kroner, guldkroner og porcelænskroner – herunder zirkonium-kroner.

Broer

En bro er en erstatning for én eller flere manglende tænder. Den store forskel på kroner og broer er således, at kroner benyttes, når en del af den naturlige tand stadig findes, mens broer benyttes, når en eller flere tænder mangler.

Broer kan fremstilles således, at de erstatter op til flere tænder, men uanset hvor mange tænder en bro erstatter, gælder det, at broer er afhængige af nabotænder for at kunne sidde fast.

Solidt håndværk – vejen til de gode resultater

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 lægger vi stor vægt på, at håndværket er i orden. I vores bestræbelser på altid at yde et godt stykke arbejde for vores patienter, sørger vi for løbende at optimere vores kompetencer samt så vidt muligt altid at benytte danske teknikere, som vi har arbejdet sammen med i mange år. Kontakt i dag på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tld@smildubare.dk for flere informationer.

Læs her om implantater.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Sitemap

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:00


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Ring op

Online tidsbestilling

Skriv til os