Om os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er en moderne og hyggelig tandklinik beliggende i det centrale Århus. Klinikken er indrettet i en ældre, historisk lejlighed, der med sin indbydende og uhøjtidelige atmosfære indbyder til varme, ro og velbehag, allerede fra du træder indenfor.

Tandlægerne Banegårdspladsen 10

Lær os at kende

I modsætning til andre tandklinikkers kolde og sterile udtryk, har vores klinik behagelige rammer, hvilket er afgørende for vores grundlæggende filosofi: At vores patienter skal føle sig i trygge hænder.

Nyt udstyr og moderne arbejdsmetoder

Klinikken er udstyret med den nyeste teknologi samt de bedste materialer på markedet. Dette kommer vores patienter til gavn, idet vi udfører et bredt udvalg af tandlægebehandlinger, hvorfor vi har et solidt grundlag for at sikre vores patienters tandsundhed.

Vi har desuden en kæbekirurg tilknyttet vores klinik, som blandt andet udfører implantatbehandling og operativ fjernelse af visdomstænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Afbud skal ske telefonisk eller på mail.

Vi tilbyder

Godt håndværk og ordentlighed

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er en selvstændig klinik, som 100% er ejet af Tina Skovlund Nielsen. Vi har bevidst valgt ikke at være en del af en kæde.

Altid det bedste udstyr

Vi går ikke på kompromis med hverken materialer eller udstyr, når vi udfører behandlinger i klinikken. Vi vægter kvaliteten af vores arbejde højt.

Derfor benytter vi udelukkende de bedste materialer og det nyeste udstyr på markedet. Et godt håndværk og moderne, tidssvarende faciliteter er alfa og omega for god behandling.

De bedste tandlæger i branchen

Vi går ikke på kompromis med hverken vores faglige kunnen eller vores patients ønsker.

Derfor benytter vi også kun uddannet personale og har igennem årene uddannet mange dygtige elever i tandklinikken i Århus C.

Galleri

Nedenfor kan du se billeder af vores klinik og beliggenhed.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige tandlægeklinik.

Kontakt os i dag på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk.

Kontakt og tidsbestilling

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk, hvis du vil bestille tid til en undersøgelse eller behandling hos en kvalitetsbevidst og venlig tandlæge eller tandplejer i Århus C.

Ved afbud kontakt os på 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er centralt beliggende i Århus – tæt på banegården og med gode parkeringsmuligheder i Bruuns Galleri.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik.

Har du eventuelle forespørgelser?

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bemærk: Ingen afbud og akutte tider via hjemmeside

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 86 13 56 55

Bestil din tid