Paradentosebehandling

Paradentose er en sygdom, som starter i tandkødet som tandkødsbetændelse.

Hvis det ikke behandles, vil betændelsen brede sig til kæbeknoglen, som reagerer ved at gå i opløsning. En fremskreden parodontose vil medføre, at tænderne bliver løse og kan mistet.

Paradentose

Professionel paradentosebehandling i Århus

Det kan være vanskeligt for den enkelte person at opdage paradentose, og derfor er det essentielt, at tandkødet undersøges grundigt ved regelmæssige tandlægeeftersyn.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 har vi altid fokus på tandkødets tilstand, og i tilfælde af paradentose tilbyder vi effektiv og skånsom behandling i klinikken.

Årsager til paradentose

Her er forskellige faktorer, som spiller ind. Dem du selv har indflydelse på er: rygestop og optimal daglig
mundhygiejnevaner. Desuden øger sygdomme, medicin, alder og arv også risikoen for paradentose.

Hvorfor er det vigtigt at få en paradentosebehandling?

Det vigtigste formål med behandlingen er at stoppe sygdommen. Typisk henvises du til en af vores tandplejere, som er specialiseret i paradontitis behandling (paradentosebehandling, parodontosebehandling).

Først foretages der en grundig registrering af dine tandkødslommer for at skabe overblik over sygdommens omfang. Hernæst foretages en dybere tandrensning, også kaldet udvidet tandrensning, samt rodrensninger ved behov. Desuden instrueres du i grundig hjemme – mundhygiejne.

Det er samspillet mellem DIN hjemmebehandling og VORES klinikbehandling, der kan være afgørende for et godt resultat af din parodontose.

I andre tilfælde, hvor betændelsestilstanden er mere fremskreden og tandkødslommerne dermed ekstra dybe, kan en paradentoseoperation være løsningen på problemet. En sådan operation består i at rense tandroden dybdegående for derefter at sy tandkødslommerne sammen.

Tidsbestilling

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige tandlægeklinik.

Hvis du ønsker yderligere svar på paradentosebehandling i Århus, kan du med fordel benytte formularen eller kontakte os direkte.

Kontakt os i dag på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk.

Kontakt og tidsbestilling

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk, hvis du vil bestille tid til en undersøgelse eller behandling hos en kvalitetsbevidst og venlig tandlæge eller tandplejer i Århus C.

Ved afbud kontakt os på 86 13 56 55 eller mail: tdl@smildubare.dk

Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er centralt beliggende i Århus – tæt på banegården og med gode parkeringsmuligheder i Bruuns Galleri.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik.

Har du eventuelle forespørgelser?

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bemærk: Ingen afbud og akutte tider via hjemmeside

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 86 13 56 55

Bestil din tid