Tandlægeskræk

Bryder du dig ikke om at gå til tandlægen? Og gør du dit bedste for at udskyde dine besøg hos tandlægen så længe som muligt? Så er der meget, der tyder på, at du er en blandt de tusinder af danskere, som lider af tandlægeskræk.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 gør vi en aktiv indsats for at italesætte dette problem, som trods dets store udbredelse ofte opfattes som et tabu.

Årsager til tandlægeskræk

Der kan være adskillige årsager til tandlægeskræk. Nogle bryder sig ikke om de sterile forhold, der er hos mange tandlæger, mens andre frygter smerter i forbindelse med behandling.

I vores klinik gør vi vores bedste for at imødekomme alle typer af patienter, da en af vores vigtigste opgaver er at skabe et trygt grundlag for tandbehandling.

Behagelig og afslappet atmosfære i klinikken

I klinikken har vi indrettet vores venteværelse, således at det fremstår varmt og roligt. Disse behagelige og afslappede rammer er et godt første skridt på vejen mod at slippe af med tandlægeskræk.

Skånsom og smertefri behandling

Desuden lægger vi vægt på at have kvaliteten i fokus, og dette gør vi bedst ved at benytte det nyeste udstyr, der tilmed sikrer en skånsom og smertefri behandling.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:30


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Hverdage: 18:00 - 21:00
Weekend og helligdage:

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

Cookie- og privatlivspolitik
×

Menu

Online tidsbestilling

Skriv til os