Tandeftersyn

Har du brug for tandeftersyn eller tandrensning i Århus?

Forebyggelse er den bedste behandling. Af denne grund lægger vi hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 vægt på at understrege vigtigheden af at supplere den daglige mundhygiejne med grundige regelmæssige tandeftersyn.

Derfor er tandeftersyn vigtige

Ved et eftersyn undersøger vi tænder, tandkød og mund, for tegn på cariesangreb, tandkødsbetændelse, parodontose eller anden sygdom. I tilfælde af tilstedeværelsen af fyldninger undersøger vi ligeledes disse for, hvorvidt de er intakte, idet en ødelagt fyldning øger risikoen for ophobning af bakterier og dermed udviklingen af caries.

Ved tandproblemer – eksempelvis caries – behandler vi naturligvis disse ved brug af moderne og effektive teknikker, således at vores patienter får den absolut bedste behandling både hurtigt og smertefrit.

Regelmæssige besøg hos tandlægen/tandplejer er således vigtige for at forebygge samt opdage eventuelle tandproblemer, inden de udvikler sig og kræver mere omfattende behandling.

Tandrensning

Oftes foretages der også tandrensning i forbindelse med et eftersyn. Formålet med denne behandling er forebyggelse. Ved at fjerne plak, tandsten og misfarvninger, kan vi nedsætte risikoen for caries og tandkødssygdomme.

Hvis vi vurderer, at det er nødvendigt, tilbyder vi instruktion i daglig grundig mundhygiejne – herunder børsteteknik med manuel eller eltandbørste samt mellemrumsredskaber.

Kontakt os i dag på 70 87 39 78, hvis du ønsker at booke et tandeftersyn eller tandrensning i Århus.

Læs blandt andet om paradentosebehandling her.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Sitemap

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:30


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Online tidsbestilling

Skriv til os