Tandeftersyn & tandrensning

Har du brug for tandeftersyn eller tandrensning i Århus?

Forebyggelse er den bedste behandling. Af denne grund lægger vi hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 vægt på at understrege vigtigheden af at supplere den daglige mundhygiejne med grundige regelmæssige tandeftersyn.

Derfor er tandeftersyn vigtige

Ved et eftersyn undersøger vi tænder, tandkød og mund, for tegn på cariesangreb, tandkødsbetændelse, parodontose eller anden sygdom. I tilfælde af tilstedeværelsen af fyldninger undersøger vi ligeledes disse for, hvorvidt de er intakte, idet en ødelagt fyldning øger risikoen for ophobning af bakterier og dermed udviklingen af caries.

Ved tandproblemer – eksempelvis caries – behandler vi naturligvis disse ved brug af moderne og effektive teknikker, således at vores patienter får den absolut bedste behandling både hurtigt og smertefrit.

Regelmæssige besøg hos tandlægen/tandplejer er således vigtige for at forebygge samt opdage eventuelle tandproblemer, inden de udvikler sig og kræver mere omfattende behandling.

Derfor skal du have en tandrensning

Oftest foretages der også tandrensning i forbindelse med et eftersyn. Formålet med denne behandling er forebyggelse. Ved at fjerne plak, tandsten og misfarvninger, kan vi nedsætte risikoen for caries og tandkødssygdomme. Tandsten og belægninger kan skabe sygdomme i munden, og af den grund er det rigtigt vigtigt, at du jævnligt får foretaget en tandrensning. Dertil kan en tandrensning også være med til at forebygge huller i tænderne, tandkødsbetændelse og parodontose.

En tandrensning er en lille ekstra udgift, men det kan i høj grad svare sig både sundhedsmæssigt og også økonomisk. Med jævnlig tandrensning kan du nemlig undgå de større udgifter, der er i forbindelse med fx huller i tænderne og parodontose.

Hvis vi vurderer, at det er nødvendigt, tilbyder vi instruktion i daglig grundig mundhygiejne – herunder børsteteknik med manuel eller el tandbørste samt mellemrumsredskaber.

Sådan foregår en tandrensning

I forbindelse med en tandrensning vil dine tænder og din mund først blive undersøgt af din tandplejer eller din tandlæge. Her vil der blandt andet blive kigget efter tandkødsbetændelse og parodontose, så det kan blive opdaget i tide, hvis dine tænder eller dit tandkød er ramt. Herefter vil der blive gjort brug af forskellige instrumenter. Instrumenterne bruges til skånsomt at fjerne bløde belægninger som plak og hårde belægninger som tandsten. Det gør, at dine tænder får en ren og glat overflade. Efterfølgende vil dine tænder blive pudset, og det er med til at sørge for, at du undgår misfarvninger.

Generelt er en tandrensning hurtigt overstået, og det er fuldstændig smertefrit samtidig med, at det er en økonomisk klog investering.

Kontakt Tandlægerne Banegårdspladsen 10 for tandeftersyn eller tandrensning

Er det tid til et tandeftersyn eller en tandrensning, så kontakt Tandlægerne Banegårdspladsen 10 i Århus. Vi er en selvstændig moderne og professionel klinik, som vægter kvalitet og godt håndværk højt. Det betyder, at vi ikke går på kompromis. Hverken med materialer eller udstyr, hvor vi altid har de nyeste opdateringer. Desuden lægger vi vægt på at have en behagelig og afslappet atmosfære på klinikken, så du kan føle dig velkommen.

Kontakt os i dag på tlf.: 70 88 36 63 eller på mail: tdl@smildubare.dk. Alternativt kan du bestille tid online eller besøge os i klinikken i Århus.

Læs blandt andet om paradentosebehandling her.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Sitemap

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:00


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Ring op

Online tidsbestilling

Skriv til os