Professionel tandblegning i Århus

Få det smil du ønsker med en tandblegning hos os i Århus C.

Der findes utallige metoder til at gøre tænderne hvidere. Det er dog langt fra dem alle, der er gode for dine tænder og dit tandkød. Derfor er det vigtigt, at du konsulterer os, hvis du ønsker at få foretaget en tandblegning. Det er nemlig ikke alle tænder, der egner sig til denne behandling. Eksempelvis er det ikke hensigtsmæssigt at få bleget tænder, hvis du døjer med sygdomstilstande som parodontose eller caries. Derfor vil vi altid foretage en professionel vurdering af din munds tilstand, inden vi tilbyder en eventuel tandblegning i vores klinik i Århus.

Vi vægter kvaliteten af vores arbejde højt hos Tandlægerne Banegårdspladsen – og behandler i øvrigt altid med det nyeste udstyr og de bedste materialer. Det sikrer en skånsom tandblegning i klinikken i Århus, der sikrer optimale resultater.

Tandretning og tandblegning i Århus

Selvom mange gerne vil have foretaget en afblegning af deres tænder i vores klinik i Århus, er det ikke altid farven, der afgør, om du er tilfreds med dine tænder. Tændernes placering i munden har eksempelvis også stor betydning for mange.

Derfor tilbyder vi også forskellige former for tandretning i klinikken – også til ældre patienter. Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 mener vi aldrig, at man kan blive for gammel til at gå op i sit helbred eller udseende, og ligeledes er såvel unge som ældre patienter velkomne i klinikken, hvis de er interesserede i en tandretning eller andre kosmetiske behandlinger.

Kompliceret tandretning

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er vi et kompetent hold af tandlæger med erfaring indenfor en bred vifte af kosmetiske behandlinger. Hvis har særlige krav til en tandretning eller en anden kosmetisk tandbehandling, som vi ikke selv kan imødekomme, henviser vi gerne til specialister. Det vigtigste for os er, at vores patienter er tilfredse. Sammen finder vi en løsning, der giver resultater, du bliver glad for.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi udfører tandretning og andre kosmetiske tandbehandlinger som tandblegning i vores klinik i Århus. Vi glæder os til at byde dig velkommen i behagelige og professionelle rammer i vores tandklinik.

Tidsbestilling

Du kan kontakte os på 86 13 56 55, eller mail: tdl@smildubare.dk hvis du vil høre mere om mulighederne for en kosmetisk tandpleje – herunder afblegning af tænder på vores klinik i Århus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige tandlægeklinik.

Vi har fokus på behandlinger af højeste kvalitet og bestræber os på at imødekomme dine ønsker med forståelse og lydhørhed.

Vi tilbyder også behandlinger inden for kroner & broer.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Sitemap

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:00


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Ring op

Online tidsbestilling

Skriv til os