Parodontosebehandling Århus

Hvad er parodontose?

Parodontose er en sygdom, som starter i tandkødet som tandkødsbetændelse. Hvis det ikke behandles vil betændelsen brede sig til kæbeknoglen, som reagerer ved at gå i opløsning. En fremskreden parodontose vil medføre, at tænderne bliver løse og kan mistet.

Det kan være vanskeligt for den enkelte person at opdage parodontose, og derfor er det essentielt, at tandkødet undersøges grundigt ved regelmæssige tandlægeeftersyn.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 har vi altid fokus på tandkødets tilstand, og i tilfælde af parodontose tilbyder vi effektiv og skånsom behandling i klinikken.

Årsager til parodentose

Her er forskellige faktorer, som spiller ind. Dem du selv har indflydelse på er: rygestop og optimal daglig
mundhygiejnevaner. Desuden øger sygdomme, medicin, alder og arv også risikoen for parodontose.

Hvorfor er det vigtigt at få en parodontosebehandling?

Det vigtigste formål med behandlingen er at stoppe sygdommen. Typisk henvises du til en af vores tandplejere, som er specialiseret i paradontitis behandling (paradentosebehandling, parodontosebehandling).

Først foretages der en grundig registrering af dine tandkødslommer for at skabe overblik over sygdommens omfang. Hernæst foretages en dybere tandrensning, også kaldet udvidet tandrensning, samt rodrensninger ved behov. Desuden instrueres du i grundig hjemme – mundhygiejne.

Det er samspillet mellem DIN hjemmebehandling og VORES klinikbehandling, der kan være afgørende for et godt resultat af din parodontose.

I andre tilfælde, hvor betændelsestilstanden er mere fremskreden og tandkødslommerne dermed ekstra dybe, kan en paradentoseoperation være løsningen på problemet. En sådan operation består i at rense tandroden dybdegående for derefter at sy tandkødslommerne sammen.

Du er velkommen til at kontakte os på 86 13 56 55, hvis du ønsker yderligere svar på parodontosebehandling i Århus.

 

Læs her hvis lider af tandlægeskræk.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Sitemap

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:30


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Online tidsbestilling

Skriv til os