Akut tandlæge Århus

Har du knækket en tand? Eller har du tandsmerter, der betyder, at et tandlægebesøg ikke kan vente? Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 kan du komme til med kort varsel, når du har brug for en akut tandlæge i Århus.

Vi er en moderne men hyggelig klinik i det centrale Århus med fokus på høj kvalitet. Vi anvender de bedste materialer på markedet og behandler udelukkende med tidssvarende udstyr, der sikrer en skånsom og effektiv behandling, når du har akut behov for en tandlæge i Århus.

Akut tandlæge i Århus til behandling af tandpine

Der kan være flere årsager til at skulle akut til tandlægen. Tandsmerter er nok en af de mere almindelige. Hvis du har prøvet at have tandpine, ved du også hvorfor. Tandsmerter kan være ganske uudholdelige og vil tit føles dunkende og pulserende. De kan skyldes flere ting, men ofte er det en betændelse i tandens nerve, som er årsag til smerterne. Derfor er det vigtigt, at du kontakter os så hurtigt som muligt, når du oplever tandpine.

Akut behandling i trygge rammer

Når du har brug for en akut tandlæge i Århus, er det afgørende, at du modtager den rette behandling – og at du kan komme til med det samme. Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 er høj kvalitet i arbejdet i fokus, og vi bestræber os på at finde en tid så hurtigt som muligt, når vores patienter har akut behov for en tandlæge i Århus.

I tilfælde af smerter vil vi naturligvis behandle under lokalbedøvelse. I klinikken tilbyder vi desuden akupunktur, som kan forstærke almindelig smertestillende behandling. For os er det afgørende, at du føler dig tryg – og at du bliver tilfreds med resultatet.

Du kan kontakte os på 86 13 56 55, hvis du skal bruge en akut tandlægetid i vores klinik i Århus.

Vi går altid op i patientens helbred og tryghed, læs blandt andet om, hvordan vi takler tandlægeskræk.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Sitemap

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:00


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Ring op

Online tidsbestilling

Skriv til os