Tandeftersyn

Forebyggelse er den bedste behandling. Af denne grund lægger vi hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 vægt på at understrege vigtigheden af at supplere den daglige tandhygiejne med grundige regelmæssige tandeftersyn.

Derfor er tandeftersyn vigtige

Ved et tandeftersyn undersøger vi mund og tænder for tegn på cariesangreb, paradentose og andre tandsygdomme. I tilfælde af tilstedeværelsen af fyldninger undersøger vi ligeledes disse for, hvorvidt de er intakte, idet en ødelagt fyldning øger risikoen for ophobning af bakterier og dermed udviklingen af caries.

Ved tandproblemer – eksempelvis caries – behandler vi naturligvis disse ved brug af moderne og effektive teknikker, således at vores patienter får den absolut bedste behandling både hurtigt og smertefrit.

Regelmæssige besøg hos tandlægen/tandplejer er således vigtige for at forebygge samt opdage eventuelle tandproblemer, inden de udvikler sig og kræver mere omfattende behandling.

Tandrensning

Under et tandeftersyn foretager vi desuden tandrensning, der har til formål at fjerne plak, tandsten og misfarvninger. Til sidst polerer vi tænderne, således at de er glatte og rene.

Hvis vi vurderer, at det er nødvendigt, tilbyder vi instruktion i daglig mundhygiejne – herunder børsteteknik og brug af tandtråd.

Kontakt os

Tandlægerne Banegårdspladsen 10
v. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C


Tlf: 86 13 56 55
E-mail: tdl@smildubare.dk

Telefontider

Mandag - torsdag kl. 7:30 - 17.30
Fredag 7:30 - 16:30


Tandlægevagt

Uden for klinikkens åbningstid kan tandlægevagten kontaktes.
Tlf: 40 51 51 62

Hverdage: 18:00 - 21:00
Weekend og helligdage:

Find vej

Parkering

Der er gode P-forhold i Bruuns Galleri samt på Orla Lehmanns Allé.

×

Menu

Online tidsbestilling

Skriv til os